Latest News

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Δημοτική Αστυνομία Πειραιά: Εγκρίνεται ως εισήχθη!


Με διαδικασίες-εξπρές του τύπου "εγκρίνεται ως εισήχθη" το θέμα της επανασύσταση ή μη της Δημοτικής Αστυνομίας πέρασε από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου...


του Πειραιά.

Η επανασύσταση ή μη της Δημοτικής Αστυνομίας ήταν το 2ο στην ημερήσια διάταξη, αλλά είχε προηγηθεί σχεδόν τετράωρη συζήτηση για τα θέματα προ ημερησίας διάταξης. Η επικεφαλής Ελπίδα Παντελάκη ήταν η μόνη που πρόλαβε να τοποθετηθεί, εκφράζοντας  διαφορετική άποψη.  
Τελικά το θέμα με τίτλο "λήψη απόφαση για την επανασύσταση ή μη της Δημοτικής Αστυνομίας". ψηφίστηκε σχεδόν ομόφωνα (πλην της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» – ΚΚΕ) με την χαρακτηριστική φράση εγκρίνεται ως εισήχθη.
Πάντως κάποιοι λένε ότι το θέμα χρειάζονταν να έρθει προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο μόνο στην περίπτωση που δεν ήθελαν την επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας, γιατί διαφορετικά αρκούσε απλώς να εφαρμοστεί η υπουργική απόφαση και η σχετική εγκύκλιος (ΕΔΩ)
Ήδη περί τις 35 αιτήσεις είχαν κατατεθεί έως χθες στο Γραφείο Προσωπικού από Δημοτικούς Αστυνόμους για την επαναφορά στη θέση τους, ενώ καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης αιτήσεων είναι αποτελεί η σημερινή 21 Μαΐου 2015.
@ Αλήθεια τι σημαίνει το εγκρίνεται ως εισήχθη στο θέμα "λήψη απόφασης για την επανασύσταση ή μη της Υπηρεσίας Δημοτικής Αστυνομίας στο Δήμο Πειραιά" ;