Latest News

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Κανάλια: Φωτογραφία ηλικιωμένης έξω από ΑΤΜ, είχε τραβηχτεί το 2012 στη Ν. Αφρική!

Κανάλια: Φωτογραφία ηλικιωμένης έξω από ΑΤΜ, είχε τραβηχτεί το 2012 στη Ν. Αφρική!Βροχή καταγγελιών δέχεται το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης τις τελευταίες μέρες, από πολίτες που καταγγέλλουν το κλίμα τρομολαγνείας που δημιουργούν ορισμένα...
Μέσα Ενημέρωσης.
Η πρόεδρος του ΕΣΡ Λίνα Αλεξίου δήλωσε ότι ήδη έχουν σχηματισθεί δύο φάκελοι για το θέμα: ο πρώτος αφορά την ταυτόχρονη μετάδοση δελτίου ειδήσεων από τους τηλεοπτικούς δέκτες και από το ραδιόφωνο συγκεκριμένου σταθμού, ενώ ο δεύτερος φάκελός αφορά παραποιημένο φωτορεπορτάζ του καναλιού MEGA που έδειχνε φωτογραφία ηλικιωμένης έξω από ΑΤΜ με τη φωτογραφία να έχει τραβηχτεί το 2012 στη νότια Αφρική.
Το ΕΣΡ επισημαίνει, επίσης, το άνισο μετάδοσης του χρόνου που αφορά στις συγκεντρώσεις υπέρ του «ΝΑΙ» και υπέρ του «ΟΧΙ», ενώ καταγγελίες υπήρξαν από πολίτες και για την προβολή του σποτ υπέρ του «ΝΑΙ» που έχει κατακλύσει τον τηλεοπτικό χρόνο των καναλιών.
Και επειδή οι λέξεις, πολλές φορές δεν μπορούν να αποδώσουν όσα η εικόνα καταφέρνει, δείτε πώς κάλυψαν τα τηλεοπτικά κανάλια τις δυο συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα.

-Για το συλλαλητήριο υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, στις 30 Ιουνίου, όλα τα κανάλια μαζί, ξόδεψαν 47 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα. Από αυτά, τα 4 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα, η ΕΡΤ.

-Για το συλλαλητήριο υπέρ του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, στις 29 Ιουνίου, όλα τα κανάλια μαζί, ξόδεψαν συνολικά 8 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα. Από αυτά, τα 4 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα, η ΕΡΤ.

Τώρα, νομίζω πως εύκολα καταλαβαίνουμε, για ποιο λόγο δεν ήθελαν να ανοίξει η ΕΡΤ και για ποιο λόγο το έκλεισε ο Σαμαράς.

*Το γράφημα είναι του χρήστη Remusicate Marcos από το facebook

*O κανονικός χρόνος είναι 47 : 23