Latest News

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Στα δικαστήρια ο Δημήτρης Μελισσανίδης

dimitris-melissanidis-650
Δημήτρης Μελισσανίδης είναι διατεθειμένος να το φτάσει μέχρι το άκρα προκειμένου να δικαιωθεί και να μην μπορεί κανείς να του απαγορεύσει την συμμετοχή του με την αγαπημένη...
του ομάδα.
Η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, (ΕΔΩ) ήταν αρνητική για την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Έτσι, η ΑΕΚ δεν θα συμπεριλαμβάνεται στο κουπόνι του ΟΠΑΠ για το Πάμε Στοίχημα. Ο «Τίγρης» προσπάθησε να εξηγήσει πως δεν έχει καμία μετοχική εμπλοκή με την ΠΑΕ ΑΕΚ και ότι υπάρχουν πραγματικά πρόσωπα που βρίσκεται στην διοικητική ηγεσία της ομάδας.
«Κανείς δεν μπορεί να μου απαγορεύσει να αγαπάω και να ενδιαφέρομαι για την ΑΕΚ. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως έχω τον οποιοδήποτε θεσμικό ρόλο στην ΠΑΕ. Και η μετοχική και η διοικητική σύνθεση της ΑΕΚ είναι ξεκάθαρη με πρόσωπα υπαρκτά που έχουν ξεκάθαρους ρόλους και εξ όσων γνωρίζω αυτή η ΑΕΚ δεν έχει ανάγκη κανέναν Μελισσανίδη, κάτι που προκύπτει ξεκάθαρα και από την καθημερινή της λειτουργία και από την οικονομική της αυτοτέλεια», έλεγε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
Από το περιβάλλον συνεργατών του διέρρεε πως η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ λειτουργεί με δικά της έσοδα και δεν υπάρχουν αποδείξεις, περί εισροής χρημάτων από τον κ. Μελισσανίδη. Πάντως, ο «Τιγρης» είναι διατεθειμένος να φτάσει το θέμα μέχρι τα άκρα και να προσφύγει στα αρμόδια δικαστήρια.