Latest News

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Ο Σπαλιάρας έχει «κολλήσει» στις 4.000 γυναίκες


 O Γιάννης Σπαλιάρας παραδέχτηκε ότι ουσιαστικά έχει κολλήσει στις 4.000 γυναίκες με τις οποίες έχει συνευρεθεί ερωτικά...

Και αυτό γιατί όπως είπε σε συνέντευξη του στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ., ακόμη του στέλνουν μηνύματα γυναίκες που θέλουν να γίνουν η 4001 που θα πέσει στο κρεβάτι μαζί του. Άρα μετά από τόσες εβδομάδες από την προηγούμενη συνέντευξη του, μάλλον το γνωστό μοντέλο έχει πέσει σε περίοδο… ανομβρίας. «Μου έστειλαν πάρα πολλές μήνυμα ότι θέλουν να γίνουν η κυρία 4.001.» είπε χαρακτηριστικά.
Πάντως εκτός από γυναίκες που του στέλνουν μηνύματα για την θέση της 4001, υπάρχουν και αρκετοί πατεράδες που του συμπαραστέκονται: «Μου έστειλαν μηνύματα πάρα πολλοί πατεράδες που έλεγαν: Ο γιος μου θέλω να γίνει σαν εσένα» θα πει ο Γιάννης Σπαλιάρας.
Πάντως με κάθε σοβαρότητα το γνωστό μοντέλο εξήγησε τον σάλο που προκάλεσε με τη δήλωση του περί 4.000 γυναικών: «Απλά απάντησα σε μια ερώτηση. Οι άλλοι το διαφημίσανε, οι άλλοι το κάνανε γνωστό. Δεν έβαλα αφίσες να ανακοινώσω ότι έχω συνευρεθεί ερωτικά με 4.000 γυναίκες. Όλο αυτό το είδα σαν φαινόμενο, ότι κάποιος από την ελληνική σοουμπίζ δήλωσε αυτό το νούμερο και ασχολήθηκε όλη η Ελλάδα. Αυτό ουσιαστικά έπρεπε να ενδιαφέρει τον κόσμο, και απορώ, δεν ασχολήθηκε κανείς με αυτό».
Ο Γιάννης Σπαλιάρας αναφέρθηκε και στα συναισθήματα που ένιωσε όταν ξεσηκώθηκε αυτός ο σάλος με τη δήλωση του: «Αυτό έδειξε ότι ο κόσμος ήταν πάρα πολύ πιεσμένος και ξέσπασε, ο καθένας διαφορετικά. Έχουνε γραφτεί 5 τραγούδια για την περιβόητη ατάκα. Κάποιος που είχε ένα ταλέντο πήρε μια κιθάρα κι έγραψε ένα τραγούδι, άλλος άρχισε να βρίζει. Ότι είχε μέσα του ο καθένας. Πολλά παιδιά που  ασχολούνται και έχουν ταλέντο στη γραφίστικη, να φτιάχνουν αφίσες, το έβγαλαν εκεί. Πήραν αφίσες κι από ταινίες... Σαφώς ήταν μια δήλωση που προκάλεσε και ήταν αναμενόμενο να υπάρχει αντίδραση, φυσικά δεν περίμενα όλο αυτό τον ντόρο. Με κάποια από αυτά διασκέδασα πάρα πολύ. Όταν δηλαδή υπάρχει ένα έξυπνο σχόλιο, μια αστεία αφίσα, δεν θα μπορούσα να μη γελάσω. Σε κάποια παιδιά θέλω να πω «μπράβο». Για όλους τους άλλους που βρίζανε τι να πω; Τις πρώτες ώρες αισθάνθηκα πολύ άβολα, μετά το αντιμετώπισα διασκεδαστικά, γελούσα».