Latest News

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Δύσκολες στιγμές για την Μαρίνα Καλογήρου: Πέθανε ο πρώην σύντροφος και πατέρας του γιου της


Καλογήρου: Ηχηρή απουσία από την κηδεία του πρώην συντρόφου και πατέρα του παιδιού τηςΣτενοί φίλοι, συγγενείς και πολύτιμοι συνεργάτες είπαν χθες το «αντίο» στον...
Τάσο Ζαφειρόπουλο. 


Ο διευθυντής φωτογραφίας και επί πολλά έτη συνεργάτης του Mega έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Αποστόλης Τότσικας και η Νάντια Κοντογεώργη ήταν ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, στη Νέα Πεντέλη, για να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο φίλο τους.
Ολοι τους είχαν συνεργαστεί μαζί του σε σειρές του Μεγάλου καναλιού, όπως οι «Κλείσε τα μάτια», «Πίσω στο σπίτι» και «Κάτω Παρτάλι». Ο Ζαφειρόπουλος είχε υπογράψει τη φωτογραφία σε μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές (από τις πρώτες δουλειές του στην ιδιωτική τηλεόραση ήταν οι θρυλικοί «Απαράδεκτοι»), αλλά και σε κινηματογραφικές, όπως οι «Νήσος 2: το κυνήγι του θησαυρού» και «Κόκκινος ουρανός».
Προσωπικοί λόγοι
Στο σίριαλ του Alpha «Τελευταία παράσταση», με θέμα τη ζωή της Ελλης Λαμπέτη, γνώρισε τη Μαρίνα Καλογήρου, με την οποία το 2009 απέκτησε έναν γιο. Η ηθοποιός για προσωπικούς λόγους δεν παρευρέθηκε στην κηδεία του πρώην συντρόφου της. Παρούσες ήταν ωστόσο η Ζέτα Μακρυπούλια, η Φρόσω Ράλλη, η Κατερίνα Τσάβαλου, αλλά και η επίσης ηθοποιός Ανατολή Αθανασιάδου, που υπήρξε σύζυγος του Τάσου Ζαφειρόπουλου και δέχτηκε τα συλλυπητήρια των συναδέλφων της, σύμφωνα με την Espresso.
Εκτός από την τηλεόραση και τον κινηματογράφο ο Ζαφειρόπουλος, που λάτρευε τις εκδρομές με την πολλών κυβικών μηχανή του, δούλεψε και στο θέατρο ως υπεύθυνος φωτισμού. Το «Rent» και το «Μαγαζάκι του τρόμου» ήταν κάποιες από τις παραστάσεις στις οποίες εργάστηκε.