Latest News

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

H μαφία της Mυκόνου και η ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ο μυστηριώδης «Χρήστος» που φέρεται ότι τροφοδοτούσε με αιθέριες υπάρξεις τους κατηγορουμένους «Εσκομπάρ» της Μυκόνου, προκειμένου με τη σειρά τους να καλύπτουν τις τρελές απαιτήσεις των VIP πελατών...
(μεγαλοεπιχειρηματίες, Αραβες κροίσοι κτλ.), μπαίνει στο μικροσκόπιο της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, η οποία ξεσκέπασε το πολυδαίδαλο κύκλωμα.
Ο μορφονιός, που φέρεται ότι έχει κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις, πιθανώς έχει ρόλο-κλειδί στην υπόθεση και εκτιμάται ότι είναι ο dealer μοντέλων στη «μαφία» της κόκας! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Χρήστος» αναφέρεται στην ογκώδη δικογραφία, καθώς έχει συνομιλία με τον έναν από τους προφυλακισμένους για την υπόθεση, κατά την οποία φέρεται ότι κανονίζουν νέα «φουρνιά» καλλίγραμμων γυναικών στο νησί των ανέμων με σκοπό να ικανοποιήσουν τα γούστα των εκλεκτών πελατών, που ήταν έτοιμοι να (χρυσο)πληρώσουν για μια καυτή βραδιά! Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Espresso», μετά την προφυλάκιση των δύο εκ των τριών συλληφθέντων, οι έρευνες πλέον κινούνται σε δύο επίπεδα: το ένα είναι η αποκάλυψη των μεγάλων «εγκεφάλων» και το δεύτερο αφορά την αποκάλυψη του «Χρήστου», που φαίνεται να -ήδη από τις αρχές Ιουνίου- κάνει «παιχνίδι» με ακριβοπληρωμένες γυναικείες παρουσίες στο νησί. Κατά τις ίδιες πηγές, οι αστυνομικοί της Δίωξης έχουν στοχοποιήσει συγκεκριμένο πρόσωπο, που φέρεται ότι παίζει στα δάχτυλα τη showbiz και κινείται με άνεση στα κοσμικά σαλόνια της Αθήνας αλλά και στα yachts της Μυκόνου, συνοδευόμενος πάντα από καυτά κορίτσια.
Κινητό τηλέφωνο φάντασμα
Μάλιστα και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το εν λόγω πρόσωπο που εκτιμούν οι αστυνομικοί πως κρύβεται πίσω από το όνομα «Χρήστος» έχει κάνει και τηλεοπτικές εμφανίσεις. Πάντως, σύμφωνα με τη δικογραφία, ο μορφονιός χρησιμοποιεί κινητό τηλέφωνο-φάντασμα που «βγαίνει» σε υπήκοο Μπαγκλαντές, ενώ από τις αρχές του φετινού καλοκαιριού είχε κάνει αισθητή την παρουσία του στις σουίτες του νησιού αλλά και στις θαλαμηγούς VIP πελατών του κυκλώματος.Οι κοπέλες του «Χρήστου» φαίνεται να ήταν έτοιμες για όλα, όπως για ροζ ραντεβού με κυρίες-πελάτισσες των «Εσκομπάρ», που αναζητούσαν βραδιές ομοφυλοφιλικού έρωτα πληρώνοντας ακόμα και 1.500 ευρώ!
Στη δικογραφία είναι καταγεγραμμένος διάλογος του ενός εκ των συλληφθέντων με άγνωστο κάτοχο κινητού τηλεφώνου (δεν αποκλείεται να είναι και ο «Χρήστος») που του ζητεί δύο κοπέλες για μια «κυρία στον Ορνό, που θέλει "κολασμένα" λεσβιακό με δύο κορίτσια και πληρώνει καλά. Είναι καλή και εχέμυθη πελάτισσα, αλλά έχει περίεργα γούστα... Οι κοπέλες θα πάνε στη βίλα»! Στο μεταξύ καταιγιστικές εξελίξεις αναμένονται το προσεχές διάστημα, όταν ο ανακριτής Σύρου καλέσει στο γραφείο του τα πρόσωπα που περιλαμβάνονται στην ατζέντα-φωτιά του κυκλώματος.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, έπεφταν βροχή τα τηλεφωνήματα και τα γραπτά μηνύματα (SMS) για παραγγελίες άσπρης σκόνης από εταιρικά τηλέφωνα. Μάλιστα οι πιο «τρανταχτές» περιπτώσεις είναι η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μία ναυτιλιακή εταιρία, εκδοτικοί οίκοι και γνωστά ταξιδιωτικά πρακτορεία. Εξαρτημένοι χρήστες

Στο μεταξύ στο νοσοκομείο Σύρου, προκειμένου να υποβληθούν σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα οι δύο 34χρονοι (ο Τζόρνταν, όπως αναφέρεται σε καταγεγραμμένες συνομιλίες, και ο πρώην λιμενικός Γιάννης) κατηγορούμενοι για τη «μαφία» της Μυκόνου, οι οποίοι κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.
Οι δύο προφυλακισμένοι θα εξεταστούν από ψυχιάτρους τους οποίους έχει διορίσει ο ανακριτής, ώστε να διαπιστωθεί εάν είναι εξαρτημένοι χρήστες ναρκωτικών ουσιών. Υπενθυμίζεται ότι ο τρίτος συλληφθείς για την υπόθεση, ένας 32χρονος, έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Τα hot spots των «πάρε δώσε»
Σε γνωστά clubs της Μυκόνου και σε σουίτες πολυτελών ξενοδοχείων στη Χώρα, καθώς και στον Πάνορμο, στον Ορνό και στην Ψαρού γινόταν το «νταραβέρι» των ναρκωτικών και κυρίως της κοκαΐνης, ή αλλιώς «κοκορέτσι», «Coca-Cola», «Μόλι», «Τσάρλι» και «Μανταλένα», όπως ήταν οι κωδικές ονομασίες τις οποίες φέρεται ότι χρησιμοποιούσαν οι εμπλεκόμενοι, σύμφωνα με τους διαλόγους-φωτιά που έχουν καταγράψει οι Αρχές. Μάλιστα ανάμεσα στα hot spots της «διανομής» φαίνεται πως ήταν ακόμη και οι ξαπλώστρες στις πιο κοσμικές πλαζ του νησιού! Σε τέτοιες περιπτώσεις δίνονταν σαφείς οδηγίες για το... στίγμα της ξαπλώστρας (!) αλλά και εντολή για διακριτικότητα (από τον άνθρωπο που θα παρέδιδε την κόκα), καθώς η συντροφιά του πελάτη δεν γνωρίζει το παραμικρό για την αδυναμία του στην «άσπρη σκόνη των Ινκας», όπως αναφέρεται σε συνομιλία. large;">Χαρακτηριστικές είναι οι συνομιλίες που αφορούν γνωστό πολιτικό πρόσωπο και μια πολυσυζητημένη διαζευγμένη.
Πελάτης: Να 'ρθω χύμα; Να 'ρθουμε χύμα; Θα μας φτιάξεις;
Κατηγορούμενος: Ελα, έλα, μόλις ήπια, μόλις ήπια μια γραμμή με ... (σ.σ.: αναφέρει το όνομα της γνωστής γυναίκας)
Πελάτης: Ε;
Κατηγορούμενος: Για να δεις ο φίλος σου τι μπάλα παίζει.

Επίσης σε γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδαζε ένας εκ των κατηγορουμένων με τον γκέι πολιτικό. Ο 34χρονος κατηγορούμενος ανταλλάσσει SMS με φίλο του: «Θέλει να τον πηδήξω ο ... (σ.σ.: αναφέρει το όνομα του πολιτικού)», ενώ στη συνέχεια μιλούν με κωδικούς.

Η εμπλοκή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η ανάρτηση στο facebook και οι παραγγελίες για την άσπρη σκόνη
Τον 30χρονο πολίστα του Α.Ο. Καστέλλας Βαγγέλη Τσιρώνη (είναι γιος του στρατηγού ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. και υπευθύνου ασφαλείας της ΠΑΕ Ολυμπιακού Γιάννη Τσιρώνη) αποκάλυψε μέσω facebook ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Κώστας Καραπαπάς (φωτό κάτω), σχολιάζοντας την αναφορά της ΠΑΕ στη δικογραφία για το κύκλωμα της Μυκόνου.
«Ενας υπάλληλος του Ολυμπιακού (Βαγγέλης Τσιρώνης) εμπλέκεται σε μια ιστορία που θα διερευνηθεί από τη Δικαιοσύνη. Το ζήτημα είναι μία συνομιλία από το προσωπικό του κινητό (που πληρώνει η ΠΑΕ, όπως και άλλα 150). Προσπαθούν να συνδέσουν μία υπόθεση με τον Ολυμπιακό, ενώ ξέρουν ότι δεν έχει σχέση με τον σύλλογο και γι' αυτό θα αντιμετωπίσουν τη Δικαιοσύνη» έγραψε. Σύμφωνα με την αθλητική ιστοσελίδα sdna.gr, πήρε θέση και ο Βαγγέλης Τσιρώνης (φωτό πάνω) που είχε κατέβει ως υποψήφιος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές για τον Δήμο Πειραιά: «Πάνε να με μπλέξουν σε μια υπόθεση που ουδεμία σχέση έχω. Προφανώς το να πάρεις τηλέφωνο και να κλείσεις δύο τραπέζια για ένα μαγαζί είναι ποινικά κολάσιμο. Μόνος στόχος τους και αυτοσκοπός τους είναι να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό μας».
Στην ογκώδη δικογραφία αναφέρεται ότι ένας άνδρας «ονόματι Βαγγέλης αγόρασε ποσότητα ναρκωτικών με την κωδική ονομασία "2", προφανώς κοκαΐνη, έναντι άγνωστου χρηματικού ποσού ή ανταλλάγματος» και η τηλεφωνική σύνδεση «δείχνει» την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Σε καταγεγραμμένη επικοινωνία ανάμεσα στο εταιρικό τηλέφωνο και έναν εκ των κατηγορουμένων (από την οποία φαίνεται η οικειότητα του χρήστη του κινητού με τον κατηγορούμενο) αναφέρεται:
Εταιρικό ΠΑΕ: Το κλείσαμε, γιατί με ρωτάνε bro; Sorry, σε έχω ζαλίσει (...) Θα μου φτιάξεις ένα για το βράδυ;
Κατηγορούμενος: ΟΚ.
Σε άλλη επικοινωνία αναφέρεται ότι δίνουν ραντεβού ώστε να συναντηθούν. espressonews.gr/