Latest News

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Το PLAYBOY σταματάει να δημοσιεύει γυμνές φωτογραφίες (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το πολύ γυμνό δεν κάνει αίσθηση, το πολύ γυμνό είναι ντεμοντέ. Για αυτούς τους λόγους, το Playboy σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες γυμνών γυναικών...
στο περιοδικό. 
Η απόφαση αυτή είναι στο πλαίσιο της μεταστροφής, που κάνει εδώ και ένα χρόνο και ήταν εμφανής στην online έκδοση του.«Ο δωδεκάχρονος εαυτός μου θα με μισούσε» για την απόφαση αυτή είπε ο διευθυντής σύνταξης τουεμβληματικού περιοδικού, «αλλά είναι το πιο σωστο πράγμα που πρέπει να κάνουμε» πρόσθεσε, μιλώντας για την ιστορική απόφαση του περιοδικού να σταματήσει να δημοσιεύει γυμνές φωτογραφίες γυναικών στην έντυπη έκδοση.
Ο Cory Jones, αιτιολογώντας την απόφαση είπε ότι όλοι είναι ένα κλικ μακριά από κάθε σεξουαλική εικόνα που μπορεί κάποιος να φανταστεί και δωρεάν, άρα η παρούσα συγκυρία μας κάνει να φαινόμαστε ξεπερασμένοι. Η απομάκρυνσή μας από το γυμνό είναι η σωστή απόφαση πρόσθεσε.
Στην πορεία των 63 ετών, το περιοδικό έχει φιλοξενήσει κάποιες από τις μεγαλύτερες «προσωπικότητες» και τα πιο σέξι γυναικεία είδωλα, την πρωταγωνίστρια του Baywatch,Pamela Anderson, την Kate Moss, Marilyn Monroe, Dolly Parton, και τη Madonna.
Ο ιδρυτής του περιοδικού, ο 89χρονος Χιου Χέφνερ, συμφωνεί με την αλλαγή προσανατολισμού του περιοδικού, καθώς μπορεί οι εκδόσεις του σε διάφορες χώρες του πλανήτη να είναι κερδοφόρες αλλά στις ΗΠΑ το περιοδικό κυκλοφορεί με ζημιές.
Στο νέο περιοδικό θα δοθεί έμφαση στο περιεχόμενο και στην ποιότητα του, στην ερευνητική δημοσιογραφία, στις συνεντεύξεις, θα υπάρχει στήλη για το σεξ και περισσότερες στήλες για τα οινοπνευματώδη ποτά. Mirror