Latest News

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Τα 5 μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο ντύσιμο για το γραφείο [εικόνες]


Το ντύσιμο μαρτυρά την προσωπικότητα. Είναι μέρος αυτής, τη φανερώνει ακόμη και σε άτομα, σε χώρους που δεν θέλουμε, όπως είναι...
ο εργασιακός.Γι' αυτό όταν ντυνόμαστε το πρωί για τη δουλειά χρειάζεται λίγη παραπάνω προσοχή και τήρηση πέντε βασικών κανόνων.  
Μην ντύνεσαι σαν έφηβη
Τα σορτς, τα φανελάκια, οι πολύ κοντές φούστες και φορέματα δεν έχουν θέση στο γραφείο. Πολλοί συμπεριλαμβάνουν στη λίστα και τα τζιν, ωστόσο αυτό θα πρέπει να το κρίνετε εσείς από το «ύφος» του γραφείου σας.
«Οχι» σε παπούτσια που πονάνε
Οι περισσότερες γυναίκες αγαπούν τις γόβες, αλλά όταν το περπάτημα και η ορθοστασία αποτελούν μέρος της δουλειάς σας, τα 12ποντα δεν θα πρέπει να είναι η πρώτη σας προτίμηση. Επενδύστε σε μαλακά, άνετα παπούτσια, τα οποία μπορεί να έχουν και τακούνι.
Οχι στα θορυβώδη κοσμήματα
Τα βραχιόλια είναι υπέροχα, αλλά όταν είναι πολλά μαζί κάνουν θόρυβο και είναι ανυπόφορα. Από τον ήχο τους, όταν περπατάτε μέσα στο χώρο κάνετε αισθητή την παρουσία σας αλλά με το λάθος τρόπο. Για να το αποφύγετε προτιμήστε ένα statement βραχιόλι ή περιδέραιο, με το οποίο και την προσωπική σας πινελιά θα βάλετε στο ντύσιμό σας και θα τραβήξετε την προσοχή με τρόπο. 
Τα εσώρουχα να μένουν... εσώρουχα 
Είναι πολύ απλό. Τα εσώρουχα πρέπει να είναι αυτό που λέει το όνομά τους. Να φοριούνται δηλαδή κάτω από τα ρούχα και να μένουν... κρυμμένα εκεί. Να θυμάστε ότι κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει το χρώμα των εσωρούχων που φοράτε. Πέραν αυτού το αποτέλεσμα είναι αντιαισθητικό. 
Νέον
Τα χρώματα οφείλουν να είναι μέρος της γκαρνταρόμπας σας, καθώς δείχνουν έναν αισιόδοξο και προσιτό χαρακτήρα. Ωστόσο, τα φωσφοριζέ δεν έχουν θέση στο γραφείο, κρατήστε τα αγαπημένα σας νέον για τη βόλτα ή το γυμναστήριο.



iefimerida.g